Update

  • Harry van KWB Belgie laat weten dat seizoensopslag toch wel nog heel duur is en eigenlijk geen seizoensopslag is. Ongeveer 37000 eurootjes zonder transport en zonder de nog nodige bijverwarming …  Dat zullen we maar schrappen, eerst zorgen dat we weinig energie nodig hebben, dan zien we nog wel
  • Vandaag even paniek voor het tuinhuis: palenrammer zou geen 12 op 12 aankunnen. Gelukkig toch nog iets gevonden bij Eurorent.
  • De meest ecologische volgens ecoscore is een BMW Efficient Dynamics. maar Rudy van de badminton heeft zo 1 en wat blijkt: die verbruikt in realiteit bijna 50% meer 🙁  Toch nog even de Mercedes hybride bekijken …
  • Ondertussen zijn de houtsnippers min of meer op zijn plaats
Dit bericht is geplaatst in Verwarming. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *