Screens gemaakt

Vandaag zijn de mannen van Interproject geweest om de screens na te kijken. Wel wat stom, ik had mijn tablet mee om ze te besturen, maar de wifi viel uit. Ik wist niet waarom, dacht dat het WAP kapot was, dus snel mijn laptop gehaald. (:-( extra 50 km)

Als ik terug kwam …. de screen in de living naar beneden .. wat bleek … de ene zat vast, de andere as er volledig uitgedraaid. Jammer genoeg geen foto kunnen nemen. Maar gelukkig waren de mannen van interproject daar nog en hebben ze het kunnen verhelpen.

Maar ze hebben steeds gewerkt, hoewel we wel al eens gemerkt hadden dat ze soms de verkeerde kant uitdraaiden. Het is nu wel opgelost, maar we weten niet wat de grondoorzaak is.   Is het echt opgelost ?

We zullen dus regelmatig testen om zeker te zijn dat alles goed is.

 

Dit bericht is geplaatst in Elektriciteit, Problemen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *